Hisarönü Hüseyin Durmaz İlkokulu
Hisarönü Köyü/Marmaris/MUĞLA
0(252)466 60 29

VİZYON

• Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak, • Okul -veli bütünleşmesiyle,eğitim-öğretim,çalışanlar arası ilişkiler, çevre düzenlemesi ve sosyal faaliyetlerle ilimizin saygın okulları arasında yer almaktır.

MİSYON

• Biz • Öğrencilerimizi • Milli eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda • Kendi kendine yetebilen, • Çağdaş, • Yeniliklere açık, • Üreten, • Öz değerlendirme yapabilen, • Özyönetim sahibi, • Özgün düşünebilen, • Hayata sevgi ve umutla bakabilen, • Hoşgörülü • Bireyler olarak • Yetiştirmektir için varız

BAŞARILAR

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Atatrürk Koşusu Yıldız Kızlar İlçe İkinciliği 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı İstiklal Marşı´nın Kabulü Şiir yarışması İlçe İkinciliği
Öğretim Şekli :Tam Gün-Gündüzlü

Tam Gün-Gündüzlü

İlkokul :08:40-14:30 Ortaokul :08:40-15:20

İlçe Merkezine Uzaklık :20 km İl Merkezine Uzaklık :73 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Hisarönü Marmaris-Datça yolu üzerinde 18. kilometrede, ana yolun sol tarafındadır .Yerli nüfusu 3 bin 500 civarındadır.

e-Twinning , ERASMUS +

Erasmus +